НачалоНовиниHuawei обяви 8 модела, които ще получат ъпдейт до Android Q

Huawei обяви 8 модела, които ще получат ъпдейт до Android Q

2166
Написана от  nixanbal 10 май 2019
Huawei обяви 8 модела, които ще получат ъпдейт до Android Q

Huawei обяви кои са първите 8 смартфона, които ще получат актуализация до Android Q, когато софтуерът бъде пуснат във финална версия. В списъка влизат модели от висок клас под бранда на Huawei и на Honor.  

Според информацията от производителя, споделена в социалната мрежа Weibo и цитирана от XDA Developers, първите устройства на опашката за Android Q за Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20X, Huawei Mate 20 RS, Huawei P30 Pro, Huawei P30, Honor View 20 и Honor Magic 2.

Припомням ви, че Mate 20 Pro вече е част от програмата за бета тестове на платформата, заедно с още 20 смартфона от различни производители.

Huawei обещава да пусне ъпдейта веднага след като смартфоните Pixel на Google го получат. Това е доста амбициозна заявка и ако действително се случи, другите производители ще трябва да се постараят да не се бавят с актуализацията. 

Задачата на китайците е предизвикателна и заради това, че техният интерфейс EMUI представя Android в силно модифициран вид, което означава повече работа и тестове. 

Все още не е ясно кога ще видим Android Q във финален вид.

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer