Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei обяви най-добрите снимки и видео в конкурса InFocus Awards 2019

Huawei обяви най-добрите снимки и видео в конкурса InFocus Awards 2019

1010
Написана от  nixanbal 12 септември 2019
Huawei обяви най-добрите снимки и видео в конкурса InFocus Awards 2019

10 824 от общо 123 478 са били подадените за участие снимки и клипове от България в тазгодишното издание на Infocus Awards 2019 на Huawei. Големият победител обаче е от Чехия. Това съобщиха от Huawei, които сложиха край на конкурса си за мобилна фотография и видеография и вече знаем, кои са призьорите в шестте категории. 

Големият победител е колаж от снимки в категорията Storyboard, който се казва "Den kdy se mi narodila dcera" ("Денят, в който моята дъщеря се роди") и е дело на чешки автор. Наградата включва 10 хиляди евро, лаптоп Huawei Matebook 13, смартчасовник Watch GT и ваучер от $250 от Trip Advisor.

Интересното е, че същият автор е победител в още две категории.

Huawei-InFocus-Grand-Winner-Czech-Photo grand prix

В България Huawei организира едноседмична изложба в началото на септември, която събра някои от най-добрите снимки на български участници в конкурса и посланиците на марката у нас Димитър Карниколов и Крис Захариев.

Припомням ви, че конкурсът на Huawei има 5 категории, посветени на мобилната фотогорафия - #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard и една на мобилната видеография - Life Now. Победител в последната е украинецът Иван Шолудко, чието видео носи заглавието "The best moments of life" ("Най-добрите моменти от живота").

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer