Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei P10 Greenery в детайлна галерия снимки

Huawei P10 Greenery в детайлна галерия снимки

5626
Написана от  nixanbal 24 август 2017
Huawei P10 Greenery в детайлна галерия снимки

Ето го и него - зеленият Huawei P10 се появи на българския пазар в разгара на лятото, а аз реших да използвам повода, за да го взема отново и да ви го покажа от всеки ъгъл в нова фотосесия. Т.нар. версия Greenery на флагмана с две камери Leica е петият цветови вариант, който се предлага у нас. Какви са разликите с останалите модели - вижте по-надолу...

Миналата година специалните цветове на P9 бяха червено и тъмносиньо, докато през 2017-а акцентът пада върху зеленото. На тази версия беше отделено сериозно внимание и по време на премиерата на P10 на Световния мобилен конгрес в Барселона.

Huawei P10 Greenery @ nixanbal

Зеленият цвят покрива целия заден панел на Huawei P10, което обхваща и металната част, и стъкления елемент около двойната камера.

Хубавото е, че дори линиите на антените са в зелено, а също слотът за nanoSIM и microSD картите, както и страничните хардуерни бутони за звука и за включване. Последният е запазил и описващата го червена линия, която е приятен акцент при всички модели Р10.

Huawei P10 Greenery @ nixanbal

Huawei P10 Greenery @ nixanbal Huawei P10 Greenery @ nixanbal

Отпред телефонът е с бяло лице - по същия начин, по който е решена и златистата версия например. Когато светнете за първи път дисплея му пък ще ви посрещне уолпейпър със свежо разлистили се дървета, които кореспондират със зеления корпус.

Huawei P10 Greenery @ nixanbal

Като спецификации Huawei P10 в цвят Greenery не се отличава от оригинала. Смартфонът с тънко под 7 мм тяло все така предлага 5.1" Full HD дисплей, чипсет Kirin 960 с 8-ядрен процесор, 4 GB RAM и 64 GB вградена памет + microSD слот.

Акцент е двойната Leica камера, която комбинира 12 МР цветен с 20 МР монохромен сензор. Предната 8 МР камера с бленда f/1.9 също е получила сертификация от немския фотографски бранд.

Скенер за пръстови отпечатъци, USB Type-C порт и 3200 mAh батерия с бързо зареждане са част от останалите спецификации.

Huawei P10 Greenery @ nixanbal

Huawei P10 Greenery @ nixanbal Huawei P10 Greenery @ nixanbal

Под чертата ще кажа, че зеленото е моят любим цвят (спомняте си онзи епизод на TECHDRIVE с Георги Колев) и Huawei P10 Greenery лично за мен е най-добрата версия на модела, която чаках да се появи още от анонса на модела. Независимо от сезона, смятам, че това е страхотно решение за дизайна на смартфон, който отличава устройството от масовите черни и сребристи телефони.

Huawei P10 Greenery @ nixanbal

Гал Гадот е жури в нов конкурс за смартфон фотографии на Huawei

Huawei обяви днес старта на нов конкурс за смартфон фотографии, който ще носи името Huawei "Next Image Mobile Photography" и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer