Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei P11 ще се появи официално в първото тримесечие на 2018 г.

Huawei P11 ще се появи официално в първото тримесечие на 2018 г.

1808
Написана от  nixanbal 15 декември 2017
Huawei P11 ще се появи официално в първото тримесечие на 2018 г.

След като днес излезе информация, че Galaxy S9 може да бъде показан на MWC 2018 в края на февруари, сега същото чухме и за следващия флагман на Huawei. Китайският производител ще представи новия си топмодел P11 на конгреса в Барселона, съобщават германски медии, базирайки се на информация от местни представители на компанията, издадена по време на коледно парти. 

Huawei P11 ще се появи през първото тримесечие на 2018 г., като е възможно премиерата да бъде на MWC - точно както P10 дебютира на конгреса тази година, пише в Twitter немският колега @rquandt

Според източника представители на Huawei са споделили планове да покажат "вълнуващи нови продукти" през първите три месеца на следващата година, като фокусът ще бъде върху камерата и изкуствения интелект. 

Разбира се, все още нищо не е официално, но ще следим темата - скоро би трябвало да научим още детайли за P11. 

Колкото до спецификациите - чухме слухове за тройна камера с висока резолюция, а дори за дисплей без рамки, но с изрязана част, наподобяваща iPhone X. 

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer