Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei P20 Lite ще има 5.6" Full HD+ дисплей и двойна камера

Huawei P20 Lite ще има 5.6" Full HD+ дисплей и двойна камера

3263
Написана от  nixanbal 01 март 2018
Huawei P20 Lite ще има 5.6" Full HD+ дисплей и двойна камера

Тройката нови телефони от серията P20, които очакваме Huawei да представи на 27 март в Париж, излиза все по-насветло. Еван Блас сега разкрива детайли за най-ниско позиционирания модел в семейството, който изглежда ще бъде сериозна крачка нагоре спрямо предшественика си. 

Новият Huawei P20 Lite ще разполга с 5.6" 18:9 дисплей със сравнително тънки рамки и изрязана част за предната камера и сензорите, напомняща iPhone X и очаквана при всички модели P20. Резолюцията на този екран ще бъде 1080х2250 пиксела, пише източникът. 

Освен това от изображението се вижда, че P20 Lite ще има двойна основна камера, а за спецификациите се споменават чипсет Kirin 659 (4 ядра на 2.38 GHz + 4 ядра на 1.7 GHz), 4 GB RAM, 64 GB вградена памет, 3520 mAh батерия и Android Oreo. 

Звучи като добър ъпгрейд на P10 Lite, но дали това не означава и повишение в цената? Скоро ще разберем. 

Припомням ви, че според информацията дотук Huawei ще покаже още P20 с двойна камера и P20 Pro/Plus с тройна основна камера. 

Колкото до снимката по-горе и надписа Shirley - оказва се, че това е измислена марка, която Huawei използва за прототипите си, за да не изтече информация за нови устройства. 

ВИДЕО: "Вело Бургас" е още едно парче в пъзела на умния град

Знаете ли, че в Бургас е възможно да наемете велосипед с SMS, след което местоположението на колелото винаги може да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer