НачалоНовиниHuawei P20 ще има Full HD+ резолюция на дисплея

Huawei P20 ще има Full HD+ резолюция на дисплея

847
Написана от  nixanbal 11 януари 2018
Huawei P20 ще има Full HD+ резолюция на дисплея

Вече чухме немалко детайли за необявения Huawei P20 и придружаващите го модели от серията, а сега излезе информация и за резолюцията на дисплея му. Според появили се бенчмарк резултати на устройството при него производителят все така няма да премине към Quad HD резолюция, но все пак ни очакват промени.

Оказва се, че Huawei P20 ще разполага с екран с резолюция 1080х2244 пиксела. Полезната част от тях обаче ще бъде 1080х2160 точки, а останалите ще ограждат врязаната в дисплея част, каквато има и iPhone X. 

Слухове и скици отдавна говорят за този спорен дизайнерски елемент от тялото на iPhone X, който щял да присъства и при следващия флагман на Huawei. Настоящото парченце информация потвърждава това. 

Остава месец и половина до премиерата на Huawei P20, който се очаква да се появи на MWC 2018 в Барселона. Nixanbal ще бъде на живо там, така че очаквайте включване с новини и видео.

Държавна субсидия от 5000 евро и без ДДС за електромобил, искат от ААП

Държавата да въведе субсидия от 5000 евро при покупка на електромобил и 2500 евро за плъгин хибрид. За това настоява Асоциацията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer