Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei P30 Pro и Mate 20 Pro вече получават ъпдейт до Android 10 в България

Huawei P30 Pro и Mate 20 Pro вече получават ъпдейт до Android 10 в България

2095
Написана от  nixanbal 15 ноември 2019
Huawei P30 Pro и Mate 20 Pro вече получават ъпдейт до Android 10 в България

Huawei P30 Pro и Mate 20 Pro вече получават актуализация до най-новата версия Android 10. Ъпдейтът е започнал и за българските потребители, които могат да го стартират през приложението HiCare. 

Новият ъпдейт носи новости от Android 10, както и от освежения интерфейс EMUI 10 на Huawei, който се базира на тази платформа. Пакетът е голям 4.47 GB и отнема известно време за изтеглянето, така че заредете добре батерията си, преди да го започнете. 

В списъка с промените към ъпдейта Huawei предупреждава за някои потенциални проблеми с него - например някои банкови приложения все още не са съвместими с Android 10, екранът може да премигва в игра на PUBG, смартчасовниците на Samsung може да прекъсват връзката си с телефона в някакъв момент и други. 

Тези проблеми, разбира се, би трябвало да бъдат решени в бъдеще със следващ ъпдейт, но имайте предвид, ако решите да актуализирате още сега. 

Благодаря на Найден, че писа за наличния ъпдейт! Той е наличен и при моята бройка. 

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer