Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei P30 Pro ще предлага суперзуум и още по-добри нощни снимки, обещава производителят

Huawei P30 Pro ще предлага суперзуум и още по-добри нощни снимки, обещава производителят

1754
Написана от  nixanbal 06 март 2019
Huawei P30 Pro ще предлага суперзуум и още по-добри нощни снимки, обещава производителят

Остават точно 20 дни до световната премиера на новите модели от серията P на Huawei, като вече започнаха да излизат някои детайли за тях. Днес обаче имаме и официално потвърдени характеристики, засягащи камерата.

Камерата на Huawei P30 Pro ще предлага суперзуум чрез подобно на перископ решение и ще има още по-добро представяне при нощни снимки, обещава самият вицепрезидент глобален продуктов маркетинг в Huawei Клемент Уонг пред androidcentral.com. 

Не се посочва колко кратен зуум ще осигурява P30 Pro, но според слуховете може да стига 10х. Въпросната подобна на перископ камера вероятно е третата на неофициалното изображение по-горе, имаща формата на правоъгълник. 

p30-moonshot

Новите възможности за приближение на флагмана от Huawei ще позволяват например подобни кадри на луната като този, който сподели шефът на компанията Ричард Ю. Според Уонг кадърът е постигнат при снимане от ръка.

Имаме обещание и за още по-добри нощни снимки, което звучи уау на фона на вече и без друго много добрите постижения на P20 Pro и Mate 20 Pro. Как обаче ще надгради технологията новият P30 Pro - предстои да разберем съвсем скоро. 

Междувременно по улиците на София вече видях тийзър билборди за P30. Попадали ли сте на тях?

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer