Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниHuawei P40 се появи с тройна основна и двойна селфи камера

Huawei P40 се появи с тройна основна и двойна селфи камера

2533
Написана от  nixanbal 15 януари 2020
Huawei P40 се появи с тройна основна и двойна селфи камера

През март очакваме Huawei да представи новите си топмодели от серията P40, като според по-ранни слухове те ще използват Android 10, но без услугите и приложенията на Google. Днес имаме изображение на предполагаемия P40, което би трябвало да ни подсказва как ще изглежда устройството. 

Според горния макет Huawei P40 ще има дисплей без ноч, а с изрязана в него двойна селфи камера, която напомня решението на Samsung Galaxy S10+. Дисплеят на P40 не е извит. 

Успоредно излезе информация и за позиционирания още по-нагоре Huawei P40 Pro (на изображението отдолу), от който очакваме да предлага двойно извит екран и петорна основна камера. Тя ще включва 52 или 64 МР главен сензор, 20 МР ултраширока камера, 12 МР перископна камера с 10-кратен оптичен зуум, макро камера и 3D ToF сензор. 

Huawei P40 Pro

Селфи камерата при P40 Pro също ще бъде изрязана в дисплея. 

Всичко това, разбира се, са само слухове, така че предстои да разберем дали са близки до реалността при официалния анонс на устройствата през март в Париж. 

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer