НачалоНовиниHuawei подарява новия си флагман от серията P40 на един от феновете си

Huawei подарява новия си флагман от серията P40 на един от феновете си

3226
Написана от  nixanbal 24 март 2020
Huawei подарява новия си флагман от серията P40 на един от феновете си

На 26 март ще се състои представянето на новите модели от серията P40 на Huawei. Въпреки че обичайното голямо събитие на място в Париж беше отменено, от компанията искат да привлекат своите фенове да гледат онлайн излъчването и обещават специален подарък за един от тях - новия флагман смартфон от P40 Series. 

За да се включите в томболата на Huawei, организаторите искат първо да изгледате онлайн премиерата, а това може да стане на някой от трите линка - в сайта на Huawei http://bit.ly/HUAWEIP40Series, във Facebook https://www.facebook.com/huaweimobile/posts/2932191353493855 или в YouTube https://www.youtube.com/watch?v=x4nFTqmuQxY&feature=youtu.be

Събитието започва на 26 март, четвъртък, от 15 часа българско време. 

След това участниците трябва да оставят коментар под този пост във Facebook цък с отговор на въпроса "Кои са трите неща, заради които бихте избрали новия флагман от Huawei P40 Series". Това трябва да се случи след 16 часа на 26 март и до 24:00 часа на 29 март.

Huawei P40

От Huawei не казват кой конкретен модел ще подарят, но според слуховете се очаква да видим три устройства - P40, P40 Pro и P40 Pro+. 

5 НЕЩА за Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro е сериозна стъпка напред за компанията, която след няколко поколения на своите смартчасовници с този…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer