Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei потвърди името P20 Pro за премиум флагмана си

Huawei потвърди името P20 Pro за премиум флагмана си

1926
Написана от  nixanbal 02 март 2018
Huawei потвърди името P20 Pro за премиум флагмана си

Huawei не показа нови смартфони на MWC 2018, но в Барселона беше пълно с брандинг, съобщаващ за задаващата се премиера на моделите P20. Нещо повече - един от посетилите каталунската столица журналисти е забелязал билборд на площад Испания, на който китайският производител е посочил, че на 27 март ще обяви P20 и P20 Pro. Това е първото официално споменаване на Huawei P20 Pro, който изглежда ще замени името Plus в предходните модели. 

Досега знаехме, че Huawei подготвя обичайната тройка P с модели P20, P20 Lite и P20 Plus. В последните дни обаче започнахме да получаваме информация за P20 Pro и не беше ясно това ли е новият Plus или става въпрос за грешка в превода. 

Оказва се, че двата топмодела са P20 и P20 Pro, както пише върху плаката по-горе. 

Освен това билбордът е придружен от текст "Търпение. Прераждането на фотографията наближава.", като има игра с думите и изписванието на буквите AI в някои от тях е подчертано с червен цвят. Това е препратка към изкуствения интелект, за който Huawei усилено говори за камерафоните си от модела Mate 10 Pro насам. 

Припомням ви, че ключовата разлика между P20 Pro и останалите представители на серията е, че при него се очаква тройна основна камера. По-рано чухме, че тя може да е съставена от основен 12 МР сензор, 16 МР монохромен сензор и 16 МР сензор с телефото обектив. 

Ще видим ОООще на 27 март, а nixanbal.com ще предава на живо от мястото на събитието!

Най-после и Теленор намали неустойката при предсрочно прекратяване на договор

Теленор обяви, че клиентите му вече ще могат да прекратят предсрочно договор и да не заплащат всички оставащи такси по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer