НачалоНовиниHuawei представи P30 Pro в два нови цвята, обещава Android 10

Huawei представи P30 Pro в два нови цвята, обещава Android 10

1644
Написана от  nixanbal 09 септември 2019
Huawei представи P30 Pro в два нови цвята, обещава Android 10

На откриващата изложението IFA 2019 реч шефът на Huawei Ричард Ю представи новия премиум 5G чипсет Kirin 990 5G, както и два нови цвята за флагмана си от пролетта - P30 Pro. Все още очакваме потвърждение дали версиите Mystic Blue и Misty Lavender ще се продават в България, но обещанието е те да излязат с новия Android 10. 

Интересното при новите цветове за Huawei P30 Pro е, че задният панел е разделен визуално на две части, като горната, около камерата, е полирана, а долната е матова. Последното е добра идея, защото така не остават, или поне много по-малко, пръстови отпечатъци. 

Huawei P30 Pro @ nixanbal.com

Синият и лилавият цвят продължават и по металната рамка на устройството.

Huawei P30 Pro @ nixanbal.com

Ричард Ю обяви, че тези две нови версии на P30 Pro ще излязат директно с EMUI 10, който се базира на Android 10. Все още очакваме точна дата за премиерата им на българския пазар, но да се надяваме, че те ще успеят да заобиколят забраната на Тръмп Huawei да търгува с американски компании.

Huawei P30 Pro @ nixanbal.com

На събитието беше обявено, че до момента серията смартфони P30 на Huawei е продадена в тираж от над 16.5 милиона бройки, което е с 53% повече от серията P20. 

Huawei Mate X е първият 5G смартфон със сгъваем OLED дисплей

Както обеща преди няколко дни Huawei отбеляза присъствието си на Световния мобилен конгрес с голяма премиера. Всъщност няколко, но най-вълнуващото…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer