Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei пуска комбо оферта за смартфона P9 Lite и гривната A1

Huawei пуска комбо оферта за смартфона P9 Lite и гривната A1

5747
Написана от  nixanbal 31 август 2016
Huawei пуска комбо оферта за смартфона P9 Lite и гривната A1

Вероятно вчера сте попаднали на тийзъра, който споделих из социалните мрежи. Е, ето и официалната новина - Huawei пуска на българския пазар специално комбо предложение за смартфона си P9 Lite и гривната Color Band A1. Много интересна подробност тук ще бъде атрактивната пакетна цена.

Huawei P9 Lite вече ви е познат модел, който от няколко месеца се продава на нашия пазар. Сега обаче с този апарат производителят пуска и смартгривната си A1, насочена към младите и активни хора.

Huawei A1 е гривна, която се свързва със смартфона чрез приложението Color Band A1 и ви позволява да следите изминатото разстояние и изгорените калории, като разпознава дали вървите, тичате или карате велисопед. 

Huawei P9 Lite  Huawei A1 2

Устройството дава информация за качеството на съня ви - колко часа сте спали, колко от тях във фаза на лек и колко във фаза на дълбок сън и т.н. 

A1 вибрира и диодът й премигва, когато получавате входящо обаждане или SMS, а сред най-интересните й възможности е UV скенерът, който преценява какъв слънцезащитен фактор трябва да ползване, дали да носите очила, чадър и вода със себе си - всичко според силата на слънцето в момента. 

Huawei P9 Lite  Huawei A1

Huawei A1 пристига в комплект с тъмносива и светлозелена каишка, които могат лесно да се сменят, а зареждането става посредством приставка с преходник към microUSB порт. И като стана дума за зареждане - батерията обещава до 28 дни живот. Аз вече я ползвам пети ден и имам 78% оставащ заряд. 

Цената на комбо предложението за Huawei P9 Lite и Huawei Color Band A1 ще зависи от търговеца и неговата оферта (тарифен план и т.н.), като промоцията ще тече при Мтел, Теленор, VIVACOM, а също и в Техномаркет и Технополис. 

Държавна субсидия от 5000 евро и без ДДС за електромобил, искат от ААП

Държавата да въведе субсидия от 5000 евро при покупка на електромобил и 2500 евро за плъгин хибрид. За това настоява Асоциацията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer