Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei пусна нов видео тийзър за флагмана P20

Huawei пусна нов видео тийзър за флагмана P20

1425
Написана от  nixanbal 23 февруари 2018
Huawei пусна нов видео тийзър за флагмана P20

Очакваме новия флагман Huawei P20 на отделно събитие в края на март, като за момента основният слух е, че устройството ще има тройна основна камера. Компанията вече разпрати покани до медиите, а покрай тях се завъртя и малък тийзър, който споделям с вас по-долу. 

В краткото видео се завъртат отново трите кръга, препратка към трите обектива, очаквани при Huawei P20. 

Във всеки се вижда различен обект, който вероятно е подсказка какво ще позволява съответната камера. Има момиче, тигрово око и още едно момиче в движение. Възможно е това да е намек за специални режими за портрети, макро и движещи се обекти, а всичко ще бъде под шапката на изкуствения интелект - тема, която Huawei засяга сериозно още от Mate 10 Pro. 

Слоганът този път е "See more with AI", а заглавието на клипа е "Step into the light", което подсказва за сериозна светлочувствителност на сензорите, но какви са новостите и какво точно подготвя Huawei - ще разберем след месец. 

p20-new p20-new-2

Теорията за тройната камера може и да се окаже грешна, въпреки някои излезли по-рано изображения. Нови кадри сега разкриват предполагаемия дизайн на Р20 и там се виждат само две основни камери. Естествено, не можем да сме сигурни какво точно ще видим в края на март.

Знаем още, че P20 традиционно ще бъде цяла серия модели, а не само едно устройство, така че се надявам на изненади.

Официална премиера на Samsung Galaxy Note 9 - повече мощ, батерия и чисто нов S-Pen

Ето го и него - на специалното събитие от серията UNPACKED току-що Samsung представи новия си топмодел при смартфоните -…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer