НачалоНовиниHuawei пусна тийзър видео за новата флагман серия Mate 30

Huawei пусна тийзър видео за новата флагман серия Mate 30

2257
Написана от  nixanbal 09 септември 2019
Huawei пусна тийзър видео за новата флагман серия Mate 30

Остават точно 10 дни до световната премиера на новите флагман смартфони от Huawei и днес от компанията пуснаха официален тийзър за предстоящото. Ето какво подсказва краткото видео за Mate 30 и Mate 30 Pro... 

Видеото започва с фразата "Look beyond the light", което подсказва, че камерата на Mate 30 ще бъде със суперсветлочувствителен сензор, вероятно като този на P30 Pro. 

"Go fast", "Go large", "See time differently" са част от останалите послания на 30-секундния клип, който говори още за скорост, свързаност и други препратки към камерата и новия премиум чипсет Kirin 990 5G. В цялото видео кръгът е основен визуален мотив, като според появилите се изображения четворната камера на Mate 30 ще бъде оформена по този начин. 

Припомням ви, че премиерата на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro ще се състои на 19 септември в Мюнхен, а очакванията са устройствата да нямат лицензирана версия на Android заради проблемите между САЩ и Китай. Това би могло да възпрепятства разпространението им извън Азия, но дали все пак няма да се намери някакво разрешение - ще разберем до дни.

ТОП 5 на 2019: Смартфоните на годината

Здравейте с първия материал от традиционната вече 7 години обзорна поредица на nixanbal.com! На следващите редове ще си говорим за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer