Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei пусна тийзър видео за предстоящата премиера на новия им премиум чипсет Kirin

Huawei пусна тийзър видео за предстоящата премиера на новия им премиум чипсет Kirin

1263
Написана от  nixanbal 23 август 2019
Huawei пусна тийзър видео за предстоящата премиера на новия им премиум чипсет Kirin

На изложението за потребителска електроника IFA 2019, което започва след две седмици в Берлин, Huawei надали ще представи новите си модели Mate 30, но това не изключва други анонси от компанията. Вече знаем, че шефът ѝ Ричард Ю ще открие форума с първата реч в програмата му, а сега имаме и подсказка, че там ще видим и новия чипсет Kirin.

Huawei пусна тийзър видео, с което подсказва, че ще видим следващото поколение на премиум чипсета им от серията Kirin на IFA 2019. Това не е изненада, имайки предвид, че тъкмо изложението в Берлин в последните години е сцена за премиерата на ключовия за смартфоните на компанията компонент. 

От краткото видео, чийто слоган е "Rethink Evolution", става ясно, че чипсетът ще включва 5G модем.

Въпросния чипсет Kirin, който, ако следваме досегашната логика, ще се нарича Kirin 990, би трябвало да видим за първи път в моделите Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro.

Да се надяваме, че в Берлин ще научим и повече информация около плановете на Huawei за следващите им смартфони, за които все още е под въпрос дали ще използват Android и ще се предлагат ли в Европа.

За (осма или девета?) поредна година аз ще бъда на IFA 2019, като ще присъствам и на речта на Ричард Ю, така че очаквайте живо включване с всички новини в nixanbal.com. 

Премиера на iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max

10 септември е и в уречения час на сцената на Steve Jobs Theater в Apple Park Тим Кук представи новите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer