НачалоНовиниHuawei Smartphone Film Festival събира идеи за късометражни филми, които ще бъдат заснети с Huawei P30 Pro

Huawei Smartphone Film Festival събира идеи за късометражни филми, които ще бъдат заснети с Huawei P30 Pro

1957
Написана от  nixanbal 23 май 2019
Huawei Smartphone Film Festival събира идеи за късометражни филми, които ще бъдат заснети с Huawei P30 Pro

Cinelibri и Huawei обявиха началото на Huawei Smartphone Film Festival, в който ще събират идеи за късометражни филми. Планът е 10-те най-добри от подадените предложения да бъдат реализирани, като за снимачна техника ще се използва, да, познахте - Huawei P30 Pro. 

Инициативата е насочена към хората с интереси в областта на киното, драматургията, операторското майсторство и режисурата, обясняват организаторите, като желаещите могат да изпратят идеята си за късометражен филм на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Как трябва да бъде подаден т.нар. трийтмънт можете да прочетете тук https://www.atrakcia.bg/article/9-huaweifilmfest/874-huawei-film-fest

Избраните 10 финалисти ще бъдат поканени на специален курс за видеография, на който ще получат смартфона P30 Pro, за да заснемат филма си. Ще бъде осигурена отделна озвучителна техника, локация за снимки и т.н.

Победителят ще бъде избран от жури, като подробности за неговата и останалите награди в конкурса можете да прочетете на този линк.

Премиера на iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max

10 септември е и в уречения час на сцената на Steve Jobs Theater в Apple Park Тим Кук представи новите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer