НачалоНовиниHuawei удължава изтичащата гаранция на всички свои устройства

Huawei удължава изтичащата гаранция на всички свои устройства

851
Написана от  nixanbal 27 ноември 2020
Huawei удължава изтичащата гаранция на всички свои устройства

Huawei обяви, че ще удължи с до 3 месеца гаранционния срок на всички свои устройства, чиято първоначална гаранция изтича в периода 28 ноември 2020 г. до 28 февруари 2021 г. От компанията потвърдиха и че центърът им за обслужване на клиенти в София продължава да работи.

Новината означава, че ако устройството ви има гаранция, чийто срок изтича между 28 ноември 2020 г. и 28 февруари 2021 г., тя ще бъде удължена автоматично до 1 март 2021 г. Това означава, че гаранционният срок за някои устройства ще бъде с до 3 месеца по-дълъг.

Условията важат за всички устройства на Huawei, включително смартфони, слушалки, таблети, преносими аудио продукти и рутери.

От компанията припомнят, че от 28 септември, собствениците на техни устройства, независимо дали са още в гаранция или са в извънгаранционно обслужване, могат да се възползват и от услугата "От врата до врата", която включва безплатна за потребителя куриерска услуга, към сервиза и обратно към собственика на устройството.

Междувременно стана ясно, че Центърът за обслужване на клиенти на Huawei в София на ул. "Леге" N6 остава отворен.

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer