НачалоНовиниХюго Бара застава начело на VR бизнеса във Facebook

Хюго Бара застава начело на VR бизнеса във Facebook

922
Написана от  nixanbal 26 януари 2017
Хюго Бара застава начело на VR бизнеса във Facebook

Изненада! Хюго Бара е имал още една малка тайна причина да напусне Xiaomi и тя далеч не е свързана със семейството, тъгата по дома или здравето му. От публикация на Марк Зукърбърг стана ясно, че Бара вече е част от екипа на Facebook и ще управлява бизнеса, свързан с виртуалната реалност. 

"Хюго споделя моето убеждение, че виртуалната и добавената реалност ще са следващата голяма компютърна платформа", пише във Facebook поста си Зукърбърг. 

Затова Марк е поканил Бара да оглави целия бизнес на Facebook, свързан с виртуалната реалност, включително компанията Oculus. Хюго Бара също потвърди информацията в личния си профил и определя новата си позиция като следващото приключение, щом се завърне в Силициевата долина. 

И понеже Хюго, който до онзи ден беше част от екипа на Xiaomi, все още не е успял да си хване полет от Китай към Щатите, Зукърбърг сподели по-горния колаж на тях двамата във виртуалната реалност. 

Xiaomi Mi MIX е концептуален телефон с дисплей без рамки

На събитието си днес Xiaomi представи визията си за "ултимативния смартфон" под името Mi MIX. Смартфонът има огромен 6.4-инчов дисплей…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer