НачалоНовиниIce Cream Sandwich за Galaxy S II вероятно излиза още през март

Ice Cream Sandwich за Galaxy S II вероятно излиза още през март

1811
Написана от  nixanbal 10 февруари 2012
Ice Cream Sandwich за Galaxy S II вероятно излиза още през март

Още през октомври 2011-а стана ясно, че Samsung ще актуализира някои от своите устройства до Android 4.0, като с предимство са миналогодишният флагман при смартфоните Galaxy S II и хибридът Galaxy Note. Днес руският блогът Елдар Муртазин пусна информация в Twitter, че двата модела ще започнат да получават ъпдейта от следващия месец.

Според руснака Samsung ще пусне актуализация до Ice Cream Sandwich за Galaxy S II още от 1-ви март, но според оператора и региона на места ъпдейтът може да пристигне и на по-късен етап.

За смартфона таблет Galaxy Note Муртазин посочва период на актуализация между март и май 2012 г., като в това време и други модели на Samsung ще получат ъпдейт.

Припомням ви, че по-рано стана ясно, че новият Android ще бъде пуснат за Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 и Galaxy Tab 7.0 Plus.

android 4.0

Вчера пък HTC официално потвърди, че също от месец март започва ъпдейтът до Ice Cream Sandwich за моделите Sensation. Новото е, че на по-късен етап ще бъдат актуализирани и по-старите Incredible S, Desire S и Desire HD.

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer