Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниIFA 2013: 23 снимки на умния часовник Samsung Galaxy Gear

IFA 2013: 23 снимки на умния часовник Samsung Galaxy Gear

7901
Написана от  nixanbal 06 септември 2013
IFA 2013: 23 снимки на умния часовник Samsung Galaxy Gear

Samsung представи новия си умен часовник само преди няколко дни, а днес той вече може да се разгледа от посетителите на IFA - около месец преди да го видим и на пазара. Устройството има интересен дизайн, свързва се с определени модели на Samsung и най-интересното - предлага вградена камера. 

Galaxy Gear, както се нарича часовникът, има 1.63" Super AMOLED дисплей с резолюция 320х320 пиксела, която се оказва достатъчна за този диагонал и предлага прилично качество на съдържанието, което можете да преглеждате на екранчето. 

Интерфейсът на часовника е лесен за навигация, отстрани има физически Home бутон, а връщането назад става с провлачване на пръст отгоре надолу по екрана. 

P9060266

Камерата е супер екстра, особено ако си падате по ретро филмите за Джеймс Бонд и можете да правите снимки и кратко видео с нея, без никой да забележи. 

Корпусът на Galaxy Gear има метални елементи, каишката е гумена, а закопчаването става по особено интересен и по-скоро непрактичен начин, но щом веднъж напаснете размера по китката си, нещата са ОК. 

P9060276

Тепърва предстоят тестове и подробна работа с часовника, за да разберем струва ли си да инвестирате в него $300 или в Европа вероятно 300 евро. Добрата новина е, че Galaxy Gear е по-интересен от някои други подобни играчки, особено с камерата си, но от друга страна отново имаме несамостоятелно устройство, което изисква връзка с телефона, при това ограничен кръг модели. 

OnePlus 5T предлага 6" AMOLED дисплей от Samsung, нова двойна камера и атрактивна цена

Ето го и него - обещаният ъпгрейд на смартфона OnePlus 5 вече официално е факт и може да бъде поръчан…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer