НачалоНовиниIFA 2013: 23 снимки на умния часовник Samsung Galaxy Gear

IFA 2013: 23 снимки на умния часовник Samsung Galaxy Gear

7183
Написана от  nixanbal 06 септември 2013
IFA 2013: 23 снимки на умния часовник Samsung Galaxy Gear

Samsung представи новия си умен часовник само преди няколко дни, а днес той вече може да се разгледа от посетителите на IFA - около месец преди да го видим и на пазара. Устройството има интересен дизайн, свързва се с определени модели на Samsung и най-интересното - предлага вградена камера. 

Galaxy Gear, както се нарича часовникът, има 1.63" Super AMOLED дисплей с резолюция 320х320 пиксела, която се оказва достатъчна за този диагонал и предлага прилично качество на съдържанието, което можете да преглеждате на екранчето. 

Интерфейсът на часовника е лесен за навигация, отстрани има физически Home бутон, а връщането назад става с провлачване на пръст отгоре надолу по екрана. 

P9060266

Камерата е супер екстра, особено ако си падате по ретро филмите за Джеймс Бонд и можете да правите снимки и кратко видео с нея, без никой да забележи. 

Корпусът на Galaxy Gear има метални елементи, каишката е гумена, а закопчаването става по особено интересен и по-скоро непрактичен начин, но щом веднъж напаснете размера по китката си, нещата са ОК. 

P9060276

Тепърва предстоят тестове и подробна работа с часовника, за да разберем струва ли си да инвестирате в него $300 или в Европа вероятно 300 евро. Добрата новина е, че Galaxy Gear е по-интересен от някои други подобни играчки, особено с камерата си, но от друга страна отново имаме несамостоятелно устройство, което изисква връзка с телефона, при това ограничен кръг модели. 

На места в 4G LTE мрежата на Мтел скоростите ще достигат 260 Mbps

4G LTE мрежата на Мтел стартира официално от днес, но някои от вас вероятно още вчера са успели да се…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer