Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниИмената iPhone Xs, iPhone Xs Max и iPhone Xr бяха потвърдени от сайта на Apple

Имената iPhone Xs, iPhone Xs Max и iPhone Xr бяха потвърдени от сайта на Apple

1516
Написана от  nixanbal 12 септември 2018
Имената iPhone Xs, iPhone Xs Max и iPhone Xr бяха потвърдени от сайта на Apple

Слуховете изглежда ще се окажат верни. Имената на очакваните по-късно днес нови модели iPhone изглежда ще бъдат Xs, Xs Max и Xr, което беше потвърдено неофициално в сайта на самия производител. 

Припомням ви, че тази вечер очакваме Apple да покаже два основни премиум модела - iPhone Xs и iPhone Xs Max, с което името Plus за голямата версия изглежда ще остане в миналото. Тези устройства ще са съответно с 5.8- и 6.5-инчови AMOLED екрани. 

Третото устройство е позиционирано по-надолу и ще предлага 6.1-инчов LCD дисплей, а името му е iPhone Xr, става ясно от недобре прикрити линкове в сайта на Apple, които по-късно бяха отстранени. 

Screen-Shot-2018-09-12-at-12.19.321

От изтеклата днес информация става ясно още, че AMOLED моделите ще се предлагат с 64, 256 и 512 GB вградена памет в цветовете сребристо, черно и златисто.

По-достъпният iPhone Xr пък ще е наличен във вариант с 64 и 256 GB памет, но в по-богат избор от цветове за корпуса му - черно, бяло, червено, жълто, синьо и корал. 

Очаквайте детайли в nixanbal.com по-късно днес, когато е официалното представяне на устройствата. 

Редакция към 16:20 ч., 12.09: Успоредно, също като линкове в сайта на Apple, се появява и името iPhone XC, което може да е финалното търговско название на iPhone Xr. Ще разберем след няколко часа!

iPhone XC

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer