НачалоНовиниИмената iPhone Xs, iPhone Xs Max и iPhone Xr бяха потвърдени от сайта на Apple

Имената iPhone Xs, iPhone Xs Max и iPhone Xr бяха потвърдени от сайта на Apple

2410
Написана от  nixanbal 12 септември 2018
Имената iPhone Xs, iPhone Xs Max и iPhone Xr бяха потвърдени от сайта на Apple

Слуховете изглежда ще се окажат верни. Имената на очакваните по-късно днес нови модели iPhone изглежда ще бъдат Xs, Xs Max и Xr, което беше потвърдено неофициално в сайта на самия производител. 

Припомням ви, че тази вечер очакваме Apple да покаже два основни премиум модела - iPhone Xs и iPhone Xs Max, с което името Plus за голямата версия изглежда ще остане в миналото. Тези устройства ще са съответно с 5.8- и 6.5-инчови AMOLED екрани. 

Третото устройство е позиционирано по-надолу и ще предлага 6.1-инчов LCD дисплей, а името му е iPhone Xr, става ясно от недобре прикрити линкове в сайта на Apple, които по-късно бяха отстранени. 

Screen-Shot-2018-09-12-at-12.19.321

От изтеклата днес информация става ясно още, че AMOLED моделите ще се предлагат с 64, 256 и 512 GB вградена памет в цветовете сребристо, черно и златисто.

По-достъпният iPhone Xr пък ще е наличен във вариант с 64 и 256 GB памет, но в по-богат избор от цветове за корпуса му - черно, бяло, червено, жълто, синьо и корал. 

Очаквайте детайли в nixanbal.com по-късно днес, когато е официалното представяне на устройствата. 

Редакция към 16:20 ч., 12.09: Успоредно, също като линкове в сайта на Apple, се появява и името iPhone XC, което може да е финалното търговско название на iPhone Xr. Ще разберем след няколко часа!

iPhone XC

5 НЕЩА за Motorola Moto G9 Plus

През септември Motorola представи един от най-интересните си смартфони за 2020 г. - Moto G9 Plus. Той не е толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer