НачалоНовиниИновативният интерфейс на HTC Ocean беше разкрит в ново промо видео

Иновативният интерфейс на HTC Ocean беше разкрит в ново промо видео

2408
Написана от  nixanbal 08 януари 2017
Иновативният интерфейс на HTC Ocean беше разкрит в ново промо видео

HTC Ocean е кодовото име на тазгодишния флагман на тайванците, чиято премиера очакваме в близките месеци. Еван Блас неведнъж е споделял предварителна информация около устройството, а сега пусна промо видео, което разкрива част от интерфейса и начина на управление, който ще предложи Ocean. 

Става въпрос за усъвършенствана версия на интерфейса Sense, който ще се нарича Sense Touch. А "Touch", защото апаратът ще може да се управлява чрез докосване и слайд по страните на корпуса му. 

Ето и видеото от @evleaks:

 

Източникът пояснява, че преди Ocean се очаква HTC да представи модел с кодово име Ocean Note, който е различно устройство от това в горното видео.

Междувременно Еван Блас пусна и още едно видео, в което HTC говори за идентичността на бъдещите си смартфони и стратегията си да предложи устройства с различна визия, изработени от различни материали.

Вижда се и модел с брандинг VIVE - името на очилата за виртуална реалност на компанията. 

Screen Shot 2017-01-08 at 9.06.11 PM

Е, засега нещата звучат вълнуващо и сякаш HTC готви цял куп изненади за 2017 г. Какво в крайна сметка се очаква - ще разберем в следващите месеци. 

Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Миналата седмица във Facebook страницата на nixanbal.com, която между другото вече има над 10 хиляди последователи, проведохме импровизирана анкета, в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer