НачалоНовиниИновативният интерфейс на HTC Ocean беше разкрит в ново промо видео

Иновативният интерфейс на HTC Ocean беше разкрит в ново промо видео

2979
Написана от  nixanbal 08 януари 2017
Иновативният интерфейс на HTC Ocean беше разкрит в ново промо видео

HTC Ocean е кодовото име на тазгодишния флагман на тайванците, чиято премиера очакваме в близките месеци. Еван Блас неведнъж е споделял предварителна информация около устройството, а сега пусна промо видео, което разкрива част от интерфейса и начина на управление, който ще предложи Ocean. 

Става въпрос за усъвършенствана версия на интерфейса Sense, който ще се нарича Sense Touch. А "Touch", защото апаратът ще може да се управлява чрез докосване и слайд по страните на корпуса му. 

Ето и видеото от @evleaks:

 

Източникът пояснява, че преди Ocean се очаква HTC да представи модел с кодово име Ocean Note, който е различно устройство от това в горното видео.

Междувременно Еван Блас пусна и още едно видео, в което HTC говори за идентичността на бъдещите си смартфони и стратегията си да предложи устройства с различна визия, изработени от различни материали.

Вижда се и модел с брандинг VIVE - името на очилата за виртуална реалност на компанията. 

Screen Shot 2017-01-08 at 9.06.11 PM

Е, засега нещата звучат вълнуващо и сякаш HTC готви цял куп изненади за 2017 г. Какво в крайна сметка се очаква - ще разберем в следващите месеци. 

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer