Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниInstagram представи приложението Layout за създаване на фотоколажи, засега само за iOS

Instagram представи приложението Layout за създаване на фотоколажи, засега само за iOS

3873
Написана от  nixanbal 24 март 2015
Instagram представи приложението Layout за създаване на фотоколажи, засега само за iOS

Instagram, които са собственост на Facebook, представиха ново приложение за създаване на колажи. Layout позволява да съберете в една снимка до 9 кадъра от галерията си, а засега могат да го тестват само потребителите на iOS. 

Layout работи изключително простичко - посочвате снимките, които искате да обедините (до 9 броя), след което избирате как да изглежда колажът и пренареждате кадрите на принципа drag/drop с пръст. Има опция да завъртате или обръщате огледално снимки и т.н. 

Накрая можете да споделите въпросния квадратен колаж в Instagram, други мрежи или по имейл. 

Layout от Instagram

Разбира се, създаването на колажи от снимки не е нещо ново и такива приложения се предлагат от години във всички онлайн магазини. Беше въпрос на време Instagram да предложи тази опция за потребителите си и по-добре късно, отколкото никога.

Layout от Instagram

По стара традиция за Instagram засега приложението се предлага само за iOS, но до няколко месеца ще се появи и за Android. От първите няколко създадени колажа бих казал, че работи добре и без никакви засечки. Изисква версия iOS 7 или по-нова. 

Изтеглете тук

Huawei Mate X е първият 5G смартфон със сгъваем OLED дисплей

Както обеща преди няколко дни Huawei отбеляза присъствието си на Световния мобилен конгрес с голяма премиера. Всъщност няколко, но най-вълнуващото…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer