Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниiOS 8 излиза наесен - ето кой може да я очаква

iOS 8 излиза наесен - ето кой може да я очаква

5822
Написана от  nixanbal 03 юни 2014
iOS 8 излиза наесен - ето кой може да я очаква

Apple очаквано вчера представи новата версия на операционната система за iPhone и iPad, като по традиция тя ще излезе като ъпдейт в началото на есента. Няколко устройства могат да разчитат на актуализация до iOS 8, а ето и официалния списък с тях...

iOS 8 и всички нови възможности с нея ще бъдат достъпни за моделите iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5 и iPhone 4S. Точно така - от списъка с годни за ъпдейт устройства изпада обявеният през 2010 г. iPhone 4.

Актуализация ще получат и собствениците на всички модели iPad Air до iPad 2 включително, както и двата iPad mini и iPad mini с Retina дисплей. Добри новини, тъй като извън списъка остава единствено първият таблет на Apple, обявен през 2010 г.

iOS 8 ще се появи още за iPod touch 5-о поколение.

С този ъпдейт Apple се надява да задържи сериозната преднина пред Android по отношение на ниска фрагментация. Вчера Тим Кук посочи, че 89% от собствениците на iOS устройства използват най-актуалната й версия, докато при Android процентът е едва около 9 на сто. 

Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer