НачалоНовиниiPhone 12 и нови модели iPad ще излязат през октомври, твърдят слухове

iPhone 12 и нови модели iPad ще излязат през октомври, твърдят слухове

901
Написана от  nixanbal 30 юли 2020
iPhone 12 и нови модели iPad ще излязат през октомври, твърдят слухове

Вече се появиха слухове, че Apple ще организира събитие за iPhone 12 през септември, но информацията все още не е потвърдена от производителя. Днес Джон Просър, който често пуска достоверни детайли около Apple, обяви, че смартфоните всъщност ще излязат през октомври. 

iPhone 12, както и нови модели iPad ще се появят през октомври, твърди Просър. Още през март същият обяви, че е възможно няколко или всички от новите смартфони на Apple да се забавят до октомври, вместо да излязат на пазара както обикновено през септември. 

Разбира се, това не означава, че и анонсът на серията iPhone 12 ще бъде отложен с месец - възможно е те да бъдат представени в традиционния септември, но част от тях или всички да излязат на пазара със забавяне. Подобно нещо се е случвало и в предишни години. 

Иначе за края на октомври се очаква Apple да организира и второ събитие, на което да видим първите им компютри Mac със собствени процесори. 

Huawei Mate X е първият 5G смартфон със сгъваем OLED дисплей

Както обеща преди няколко дни Huawei отбеляза присъствието си на Световния мобилен конгрес с голяма премиера. Всъщност няколко, но най-вълнуващото…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer