НачалоНовиниiPhone 12 Pro може да използва 120 Hz опреснителна честота на дисплея

iPhone 12 Pro може да използва 120 Hz опреснителна честота на дисплея

706
Написана от  nixanbal 11 май 2020
iPhone 12 Pro може да използва 120 Hz опреснителна честота на дисплея

Премиерата на новото поколение iPhone наближава, а слуховете около очакваните четири устройства все повече се засилват. Последната информация гласи, че Apple ще премине към два пъти по-висока опреснителна честота за дисплея. 

Т.нар. ProMotion дисплей със 120 Hz опреснителна честота вече се използва от таблетите iPad Pro на Apple, но тепърва предстои да видим технологията и при iPhone. 

Според информацията от @EverythingApplePro до 120 Hz ще предлагат екраните на по-скъпите два модела iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max. По-евтиното дуо, iPhone 12 и iPhone 12 Plus, ще останат на 60 Hz. 

Screenshot 2020-05-11 at 10.00.25

Видеото твърди още, че при новите си смартфони Apple ще постави сериозен фокус върху камерата и по-конкретно нощните снимки и видеозапис. Новият LiDAR скенер, който видяхме при iPad Pro, също ще пристигне при iPhone 12 Pro, като се очаква да спомогне не само за по-добър портретен режим, но и за портретен видео режим - т.е. видеозаписи с размазан фон около обекта на преден план. Подобно нещо се предлага в някои модели на Samsung, но от опита ми с функцията бих казал, че е безполезна и не работи добре. Дали Apple има шанс да я усъвършенства - предстои да разберем. 

Споменава се още 3х оптичен зуум, подобрена работа на Face ID с по-широк обхват и други.

Още слухове за новото поколение iPhone 12 вижте във видеото отдолу, а до няколко часа очакваме и нова порция слухове от съвсем различен източник, според когото след нея няма да има какво повече да изтича като информация за устройствата. Да видим. 

Западен свят III се завръща по HBO с футуристичните технологии на 2058 г.

В последните дни вероятно сте проследили в социалните ми мрежи, че се вълнувам извънредно от новия сезон на Западен свят…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer