НачалоНовиниiPhone 13 може да се появи през третата седмица на септември

iPhone 13 може да се появи през третата седмица на септември

4048
Написана от  nixanbal 17 август 2021
iPhone 13 може да се появи през третата седмица на септември

iPhone 13 ще дебютира през третата седмица на септември, смята анализаторът Даниел Айвс от Wedbush, според когото Pro версиите на смартфона ще се предлагат и във вариант с 1 TB вградена памет. 

През 2020 г. Apple промени графика с анонсите си и обяви новите си смартфони iPhone 12 през октомври. Причината беше ковидкризата и проблемите с доставките на компоненти. През 2021 г. обаче компанията изглежда ще се завърне към септемврийските премиери, или поне това прогнозират различни анализатори.

След като миналата седмица TrendForce обяви, че очаква iPhone 13 през септември, а вчера журналистът от Bloomberg също маркира голямо събитие на Apple през следващия месец, сега и Даниел Айвс се включва в хора. Той дори посочва конкретно третата седмица на септември като възможна времева рамка за пускането на новите смартфони от Apple. 

Освен това същият анализатор очаква iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max да се предлагат във вариант с 1 TB вградена памет, което би било два пъти повече спрямо iPhone 12 Pro.  

Други промени, за които се говори, че ще видим със серията iPhone 13, са нов обектив за ултрашироката камера и автофокус за нея, ProRes видео формат с по-високо качество, видео режим Cinematic Video с размазване на фона около обекта на преден план и LiDAR скенер за всички четири модела, а не само за Pro версиите. 

5 НЕЩА за Lenovo Tab P11 Pro

В последните дни на декември у мен е таблетът Tab P11 Pro на Lenovo, който се оказа, че е доста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer