НачалоНовиниiPhone 13 Pro Max получи най-високата оценка за дисплея си от DisplayMate

iPhone 13 Pro Max получи най-високата оценка за дисплея си от DisplayMate

571
Написана от  nixanbal 29 септември 2021
iPhone 13 Pro Max получи най-високата оценка за дисплея си от DisplayMate

Новият премиум модел на Apple, iPhone 13 Pro Max, получи най-високата оценка за дисплея си от експертите DisplayMate. Смартфонът е изравнил или подобрил 12 рекорда в тестовете.

Титлата "Best Smartphone Display Award" е била присъдена на iPhone 13 Pro Max заради високата адаптивна опреснителна честота от 120 Hz и заради най-високата яркост за целия OLED панел, която е постигнал, както и заради други впечатляващи показатели, включително абсолютна точност на цветовете, най-високо съотношение на контраста, най-ниски отблясъци и други. 

MacRumors припомня, че за момента LTPO OLED панелите за iPhone 13 Pro Max се доставят ексклузивно от Samsung, но се очаква и LG да започне да ги снабдява с такива в началото на следващата година. 

Целия материал с резултатите от тестовете на DisplayMate можете да прочетете в сайта им https://www.displaymate.com/iPhone_13Pro_ShootOut_1M.htm

OnePlus 9 отстъпва на Pro модела, но също има Hasselblad камера на значително по-ниска цена

OnePlus 9 Pro е премиум смартфонът на компанията, който е събрал всички най-високи технологии, предлагани някога от OnePlus. Заедно с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer