НачалоНовиниiPhone 13 Pro Max ще има още по-широка бленда на основната си камера

iPhone 13 Pro Max ще има още по-широка бленда на основната си камера

521
Написана от  nixanbal 01 април 2021
iPhone 13 Pro Max ще има още по-широка бленда на основната си камера

До премиерата на iPhone серия 13 все още има половин година, но слуховете около новите модели на Apple отдавна циркулират в мрежата. Последната информация касае iPhone 13 Pro Max, като твърди, че обективът на основната му камера ще има още по-широка бленда отпреди. 

Най-големият iPhone в очакваната по-късно тази година серия смартфони на Apple ще има широка бленда f/1.5, което е още една стъпка под използваната досега f/1.6. Това би означавало, че iPhone 13 Pro Max ще предлага по-добри снимки при ниска осветеност, а също и по-добро боке. 

За останалите модели в серията 13, iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 mini, се очаква все така да имат f/1.6. 

Информацията по-горе идва от анализатора с реноме в новините за Apple, Минг-Чи Куо, който преди месеци прогнозира също, че в следващите си смартфони американската компания значително ще подобри ултрашироката камера. В момента тъкмо тя е водещ акцент при много нови модели, тъй като производителите използват за нея нов сензор с по-малко изкривявания.

Под чертата обаче нагласите са, че тази година няма да видим сериозен скок в качеството на снимките с новите модели на Apple спрямо iPhone 12. 

Очаква се серията iPhone 13 да дебютира през септември, като според по-ранни слухове Apple планира матово черен цвят, както и бронзов. 

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer