НачалоНовиниiPhone 13 Pro Max ще има значително по-голяма батерия от предшественика си

iPhone 13 Pro Max ще има значително по-голяма батерия от предшественика си

2616
Написана от  nixanbal 03 юни 2021
iPhone 13 Pro Max ще има значително по-голяма батерия от предшественика си

Остава ни едно лято време до премиерата на следващите смартфони на Apple, за които вече чухме и видяхме доста неща, макар и нищо официално. Днес имаме детайли и за батериите на четирите очаквани модела, като според информацията iPhone 13 Pro Max ще предложи най-сериозен ъпгрейд в това отношение. 

От доста време се говори, че със серията 13 на iPhone американската компания ще предложи по-щедър капацитет на батерията, макар и за сметка на една идея по-дебел корпус.

Според съобщение в Twitter от популярния с изтичането на информация около технологичните компании профил @duanrui1205 следващият най-скъп модел на Apple, iPhone 13 Pro Max, ще предлага батерия с капацитет цели 4352 mAh. Това звучи ОК дори в света на Android, но знаем, че при iOS устройствата оптимизациите са по-добри и дори по-скромен капацитет може да осигури добър живот на устройството. 

За сравнение iPhone 12 Pro Max от 2020 г. беше с 3678 mAh батерия, а iPhone 11 Pro Max от 2019-а - с 3969 mAh батерия. 

При iPhone 13 и iPhone 13 Pro, които се очаква отново да са с еднакъв по размери екран, батерията щяла да бъде увеличена на 3098 mAh, докато миналата година iPhone 12 и iPhone 12 Pro бяха с 2815 mAh. 

При iPhone 13 mini източникът твърди, че ъпгрейдът ще бъде до 2406 mAh, което е увеличение спрямо 2227 mAh при iPhone 12 mini. Припомням ви, че това е най-малко популярният модел от настоящата серия на Apple и слабият живот на батерията вероятно е една от причините. 

Странно е, че най-големият модел, който днес и без друго предлага най-добра издръжливост, ще получи най-осезаем ъпгрейд на батерията. Това би могло да породи спекулации, че Apple ще въведе 120 Hz опресняване само за него, но лично се надявам това да не е така и най-малкото и двете Pro версии да са с ProMotion екрани. 

5-те най-важни подобрения в Samsung Galaxy A52 спрямо Galaxy A51

В nixanbal.com вече можете да гледате детайлното видео ревю на Galaxy A52, който е новият обещаващ модел от среден клас…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer