Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниiPhone 7 има най-кратък живот на батерията спрямо конкурентите, сочи проучване на Which?

iPhone 7 има най-кратък живот на батерията спрямо конкурентите, сочи проучване на Which?

6961
Написана от  nixanbal 04 октомври 2016
iPhone 7 има най-кратък живот на батерията спрямо конкурентите, сочи проучване на Which?

iPhone 7 има по-кратък живот на батерията спрямо конкуренцията, показва най-новият доклад на Which? Популярният с компетентните си тестове и оценки сайт поставя новия топмодел на Apple след Samsung Galaxy S7, HTC 10 и LG G5.

По отношение на издръжливостта при тестове с 3G браузване разликите не са фрапиращи и iPhone 7 идва последен, но все пак с много близък резултат до останалите. 615 минути спрямо 640 минути за третия в класирането (LG G5).

При тестовете на батерията в разговори обаче смартфонът на Apple е силно изоставащият четвърти. iPhone 7 постига 712 минути, докато най-близкият до него Galaxy S7 (3-то място) има двойно по-добър резултат - 1492 минути. 

Which? посочват, че причината за по-слабите резултати на iPhone 7 е очевидна - по-малката му батерия. Смартфонът идва с 1960 mAh батерия, докато първият по точки HTC 10 е с 3000 mAh батерия.

smartphone-battery-life-2016

Организаторите на тестовете обясняват още, че провеждат експеримента в обхвата на собствена симулирана мрежа, така че да осигурят постоянно и еднакво качество на връзката за всички устройства. 

Цялата статия за проведените тестове вижте тук.

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer