Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниiPhone 8 ще има 2 GB RAM, iPhone 8 Plus и iPhone X - по 3 GB RAM

iPhone 8 ще има 2 GB RAM, iPhone 8 Plus и iPhone X - по 3 GB RAM

1933
Написана от  nixanbal 11 септември 2017
iPhone 8 ще има 2 GB RAM, iPhone 8 Plus и iPhone X - по 3 GB RAM

Само ден остана до премиерата на новите модели iPhone, като вече касирахме на имената iPhone 8 и iPhone 8 Plus за традиционните два модела и iPhone X за специалния юбилеен смартфон на Apple. Сега в мрежата се появи информация за оперативната памет на всеки от тях, а и още някои подробности...

Според iOS разработчика @stroughtonsmith (Стив Троутън Смит) iPhone 8 ще има 2 GB RAM, докато по-голямата версия с две камери iPhone 8 Plus ще разчита на 3 GB RAM. Юбилейният iPhone X също ще бъде оборудван с 3 GB RAM. 

Процесорът ще бъде А11, който щял да разчита на два клъстера от 2+4 ядра. Двойката са по-мощните ядра, докато четирите са по-слаби и всяка група може да бъде адресирана независимо от другата. 

За камерите също получихме малки подсказки. Говори се за 4k режим при 60 к/с и за слоумоушън с 240 к/с, но вече при Full HD резолюция. Колкото до предната камера - 7 МР сензор c 1080p видеозапис при 30 к/с. 

В кода на iOS 11 разработчикът е открил потвърждение още за функцията за безжично зареждане, покрай която щяло да има и някакви анимации.

Очакваме пълните детайли около новите смартфони на Apple утре вечер.

MWC 2018: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте с един от любимите ми материали в nixanbal.com, които традиционно излизат всяка година в навечерието на Mobile World Congress.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer