НачалоНовиниiPhone изглежда ще пропусне 120 Hz опресняване на дисплея и през 2020 г.

iPhone изглежда ще пропусне 120 Hz опресняване на дисплея и през 2020 г.

1951
Написана от  nixanbal 12 септември 2020
iPhone изглежда ще пропусне 120 Hz опресняване на дисплея и през 2020 г.

До момента слуховете около това дали iPhone 12 ще разполага с дисплей със 120 Hz опреснителна честота бяха противоречиви, като последно Джон Просър обяви в Twitter, че функцията се тества и феновете не бива да губят надежда. "Вече можете да спрете да се надявате", написа Просър в петък.  

Ако информацията се окаже вярна, ще излезе, че и тази година смартфоните на Apple, дори тези от премиум серията Pro, няма да получат достъп до една от най-популярните екстри на смартфон пазара за 2020 г. 

Днес все повече модели с Android от различни производители предлагат по-високо от стандартното 60 Hz опресняване за дисплея, като то най-често е 90 или дори 120 Hz при по-високо позиционираните устройства. 

Screenshot 2020-09-12 at 9.00.14

Припомням ви, че Apple обяви събитие за 15 септември, но на него не се очаква да видим новите им смартфони. Вместо това серията iPhone 12 вероятно ще дебютира през октомври, като според Просър е невъзможно Apple да достави продуктите преди средата на следващия месец, защото масовото им производство е започнало едва тази седмица. 

А на 15 септември източникът смята, че ще видим новия Apple Watch Series 6, както и по-достъпна негова версия, които може да се появят и като Apple Watch и Watch Pro. Освен това Apple подготвя iPad Air 4 и iPad 8. 

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer