НачалоНовиниiPhone SE (2022) може да е с базиран на iPhone XR дизайн

iPhone SE (2022) може да е с базиран на iPhone XR дизайн

760
Написана от  nixanbal 22 октомври 2021
iPhone SE (2022) може да е с базиран на iPhone XR дизайн

През пролетта на 2022 г. се очаква да видим третото издание на най-достъпния смартфон на Apple - iPhone SE. Според информацията досега дизайнът му и този път ще последва визията на iPhone 8, но нови слухове твърдят, че основата за дизайна всъщност ще бъде малко по-съвременния iPhone XR. 

Източникът смята, че iPhone SE (2022) ще има сходен с iPhone XR дизайн, което означава все така LCD дисплей, но вече без толкова дебели рамки и без бутон в основата му.

Вместо това смартфонът щял да има скенер за пръстови отпечатъци в страничния бутон за включване, а не била изключена и технологията за 3D сканиране на лицето Face ID. Честно казано, тук тази информация малко издиша, тъй като Apple досега никога не е предлагала двете състеми за биометрична защита в един телефон и няма логика това да се случи с най-достъпния им модел. 

Твърди се, че iPhone SE (2022) ще бъде последният смартфон на Apple c LCD дисплей. 

Припомням ви, че всички досегашни източници, включително доказаният експерт Минг-Чи Куо, твърдят, че следващият iPhone SE ще се появи през първата половина на 2022 г. и ще има сходен с предшественика си дизайн, а акцентите ще бъдат нов чипсет (A15 Bionic) и 5G свързаност. 

Така че новите слухове противоречат на досегашните и не е съвсем сигурно дали трябва да им се доверяваме. По-съвременен вид на iPhone SE обаче звучи като добра идея. 

Apple представи по-мощни MacBook Pro с нов дизайн, нови чипове и всички стари портове

Тази есен Apple изглежда отново няма намерение да излезе от новините и след като преди месец обяви новите си смартфони…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer