НачалоНовиниИзображения разкриват предполагаемия Galaxy S22 Ultra - с вграден S Pen и дизайн на Note

Изображения разкриват предполагаемия Galaxy S22 Ultra - с вграден S Pen и дизайн на Note

1853
Написана от  nixanbal 24 септември 2021
Изображения разкриват предполагаемия Galaxy S22 Ultra - с вграден S Pen и дизайн на Note

Ето че се появиха първи макети на предполагаемия Galaxy S22 Ultra. Смартфонът, който изглежда наистина ще обедини сериите Galaxy S и Galaxy Note, като предложи най-добрата камера на Samsung в по-различен корпус с вграден S Pen. 

Изображенията от @onleaks разкриват дизайн, който е много близък до Galaxy Note 20 Ultra - с по-ръбати страни и с по-широк екран. Може би най-важната новост за Galaxy S е въвеждането на S Pen като вградена в тялото на апарата част. Припомням ви, че стилусът на Samsung се появи и при Galaxy S21 Ultra, но като външен аксесоар, продаван отделно.

GALAXY-S22-ULTRA-5K3

Другата особеност при Galaxy S22 Ultra е основната камера, която има нова форма - Р-образна, събрала цели 5 обектива, един от които перископна система. В единия кръг всъщност може да има и някакъв сензор, но детайли за камерата вероятно ще научим в близките седмици и месеци. 

Приблизителните габарити на S22 Ultra са 163.2 x 77.9 x 8.9 мм или 10.5 мм при камерата.

Galaxy S22 Ultra

Всичко това, разбира се, не е официална информация, но източникът се е доказал като един от най-точните през годините, така че нищо чудно новият флагман на Samsung да изглежда точно така. Слуховете за интегриран в корпуса S Pen също станаха доста настоятелни в последните дни. 

GALAXY-S22-ULTRA-011

Ако тези детайли се окажат верни, то можем да кажем, че серията Galaxy S на Samsung наистина ще обедини Galaxy S и Galaxy Note, с което изчезването на последната няма да бъде толкова драматично, колкото се очакваше. 

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer