НачалоНовиниИзцяло обновените 14" и 16" MacBook Pro може да се появят още следващата седмица

Изцяло обновените 14" и 16" MacBook Pro може да се появят още следващата седмица

895
Написана от  nixanbal 04 юни 2021
Изцяло обновените 14" и 16" MacBook Pro може да се появят още следващата седмица

Досега очакванията бяха Apple да представи изцяло обновените 14- и 16-инчов MacBook Pro в разгара на лятото, но според няколко нови източника плановете са да видим продуктите още следващата седмица. Премиерата може да се състои по време на WWDC 2021, която ще се проведе за втора година в онлайн формат.

На започващата на 7 юни WWDC 2021 ще видим не само детайли за новите версии на iOS, iPadOS, macOS, watchOS и tvOS, но и "няколко изненади", твърди анализаторът Даниел Айвс от Wedbush. Същото твърди и Джон Просър в Twitter, който обаче понякога прави грешни прогнози.

За въпросните нови модели MacBook Pro с 14" и 16" екран се говори отдавна. Очаква се те да са базирани на нов чипсет от Apple, който да е по-мощен от техния M1. Дизайнът им ще бъде променен с по-фини рамки около дисплея и с форми, напомнящи iPad Pro, iPhone 12 Pro и въобще всички други нови продукти на компанията от последната година. Освен това за лаптопите се говори, че ще върнат магнитното зареждане MagSafe, както и някои важни портове, включително HDMI и четецът за SD карти памет. 

Същият анализатор твърди още, че iPhone 13 ще бъде обявен в третата седмица на септември, като за първи път ще има опция с 1 TB вградена памет. Даниел Айвс потвърждава по-ранни слухове, че през 2022 г. ще видим и AR очилата Apple Glasses, а през 2024 г. - електромобила Apple Car. 

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer