НачалоКак се ражда 4GКак клиентите на Мтел ще използват 4G от 1-ви август 2016 г.?

Как клиентите на Мтел ще използват 4G от 1-ви август 2016 г.?

3093
Написана от  nixanbal 01 август 2016
Как клиентите на Мтел ще използват 4G от 1-ви август 2016 г.?

Време е за четвърти епизод от видеопоредицата "Как се ражда 4G?", в която с Мтел ви разказахме за целия процес по планиране, изграждане, мониторинг и поддръжка на една 4G мрежа. Във финалното видео ще се върнем в офиса на маркетинг отдела, за да си поговорим с тях за това как се е променил трафикът след пускането на 4G, кои са най-популярните 4G устройства в каталога на оператора, а също и нещо много важно - как клиентите на Мтел ще използват 4G услуги след 1-ви август 2016 г., когато приключва тестовият период. 

В последния епизод Яна Янкова, мениджър екип "Мобилни услуги" за частни клиенти, сподели, че всички клиенти на Мтел, които са тествали 4G услугата в последните три месеца, ще продължат да я ползват без допълнителни условия и занапред.

Яна Янкова отбелязва, че използвалите 4G услуги клиенти на Мтел са над 240 000 души. 

Всички останали ще могат да преминат към 4G като подпишат нов договор или подновят съществуващия си с някой от плановете Мтел безкрай (от L до 3XL) или Мтел сърф (L и XL).

Ще има и допълнителен пакет с 4G мобилен интернет, който ще може да се активира към стандартните гласови планове на оператора. Тук цената ще бъде 7.99 лв. за 1.5 GB трафик. 

Във финалното видео пред обектива застана и Александър Колев, мениджър екип "Продуктово портфолио", който разказа кои са най-продаваните 4G устройства, кои потребители - тези на iPhone или тези на Android - използват повече мобилен интернет и какъв смартфон използва той - човекът, който подбира моделите в каталога на Мтел. 

Видео: Formula E в Париж на 960 к/с със Sony Xperia XZ Premium

В края на май пътувах до френската столица, където по покана на Рено станах част от зрителите, наблюдаващи на живо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer