Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниКакъв е случаят с автоматичния абонамент за спортните канали на Мтел?

Какъв е случаят с автоматичния абонамент за спортните канали на Мтел?

4249
Написана от  nixanbal 01 февруари 2017
Какъв е случаят с автоматичния абонамент за спортните канали на Мтел?

От средата на януари Мтел пусна за клиентите на телевизионната си услуга спортния канал Mtel Sport 1, а от март ще бъдат добавени още два на същата тематика - Mtel Sport 2 и EDGEsport. Телекомът първоначално предоставя каналите безплатно, а от 1-ви април ще таксува пакета по 1.99 лв. на месец. В мрежата се появиха оплаквания от клиенти, че според по-детайлните условия абонаментът продължава автоматично и след този срок. Ето каква всъщност ще се случи...

Мтел

Оказва се, че Мтел действително ще продължи абонамента за новия пакет от три спортни канала, освен ако не заявите отказ. Така към месечната ви такса ще бъдат добавени въпросните 1.99 лв. Продължи всъщност не е коректната дума, тъй като каналите бяха добавени за всички клиенти без заявка. 

Ако вие решите, че не искате да гледате спортните канали - трябва да се откажете от пакета с обаждане на *88, на 080020011 или на 070043700. 

Мтел обещава да върне парите на всички отказали се преди 1-ви юли 2017 г. 

Това означава, че ако се откажете в през юни, ще ви върнат по 1.99 лв. за всички предходни месеци, за които сте били таксувани, след като пакетът е станал платен.

Цената за пакета за всички, които продължат да го използват (без срочен договор), ще бъде 1.99 лв. на месец, а за нови клиенти, които го заявят след 1-ви април, също при безсрочен договор - 5.99 лв. или 2.99 лв., но при 2-годишен абонамент за пакета.

Ако сте клиенти на телевизия от Мтел - споделете в коментарите отдолу дали имате намерение да продължите с платен абонамент за спортния пакет. 

Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Миналата седмица във Facebook страницата на nixanbal.com, която между другото вече има над 10 хиляди последователи, проведохме импровизирана анкета, в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer