Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниКакво предприема Samsung, за да предотврати повторение на катастрофата с Note 7?

Какво предприема Samsung, за да предотврати повторение на катастрофата с Note 7?

3602
Написана от  nixanbal 23 януари 2017
Какво предприема Samsung, за да предотврати повторение на катастрофата с Note 7?

Samsung току-що обяви резултатите от вътрешното си проучване, включващо участието на 700 служители, както и три независими фирми, които свързват проблемите с Note 7 с различни дефекти в батериите. Сега корейците са посветени на това да започнат начисто, с много по-затегнат качествен контрол при производство на бъдещите си устройства и споделиха в официалния си сайт какви конкретни мерки ще предприемат. 

Първите промени включват повече проверки на батериите, които вече ще преминават през цели 8 теста, включително такъв със зареждане и разреждане.

Safety-Measures-8-point Main 1

Корейците обещават още подобрени мерки за сигурност чрез въвеждане на по-стриктни стандарти за сигурност, засягащи цялостния дизайн и използваните материали, устойчивостта на хардуера на устройството, подобрения в софтуерните алгоритми за по-безопасни температури на зареждане на батериите и други.

Safety-Measures-multi-layer Main 2

Samsung също така е сформирала група от външни консултанти за проверка на батериите, която включва академични и изследователски експерти. Тази група ще гарантира, че компанията има ясна и обективна гледна точка по въпроса със сигурността на батериите. 

MWC 2018: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте с един от любимите ми материали в nixanbal.com, които традиционно излизат всяка година в навечерието на Mobile World Congress.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer