Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниКамерата на Huawei Mate 10 Pro е "изключителна за снимки" и получи 97 точки от DxOMark

Камерата на Huawei Mate 10 Pro е "изключителна за снимки" и получи 97 точки от DxOMark

2976
Написана от  nixanbal 21 октомври 2017
Камерата на Huawei Mate 10 Pro е "изключителна за снимки" и получи 97 точки от DxOMark

Ето го и Mate 10 Pro в класацията на DxOMark. Оценката, която посветеният на камератестове сайт дава на новия флагман Huawei, е 97 точки - повече от резултата на Galaxy Note 8 и iPhone 8 Plus. 

В теста си DxOMark оценяват високо камерата на апарата най-вече за снимки, докато оценката за видео е малко по-слаба, но все пак цели 91 точки. 

От сайта акцентират върху широкия динамичен обхват и улавянето на детайли, дори при ниска осветеност, а освен това казват няколко добри думи, че Mate 10 Pro постига добър ефект боке и сносен 2х зуум, дори без наличието на втора телефото камера. 

Screen Shot 2017-10-21 at 11.42.55

Така Mate 10 Pro получава обща оценка от 97 точки, с което е само на точка под върха и Google Pixel 2, но е позициониран над топмоделите на Samsung и Apple. 

Разбира се, резултатите от тези тестове не могат да бъдат меродавни, но все пак можете да погледнете всички снимки и мнението на DxOMark тук.

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer