НачалоНовиниКамерата на Xiaomi Mi MIX 3 получи трето място в класацията на DxOMark

Камерата на Xiaomi Mi MIX 3 получи трето място в класацията на DxOMark

3360
Написана от  nixanbal 25 октомври 2018
Камерата на Xiaomi Mi MIX 3 получи трето място в класацията на DxOMark

Току-що обявеният Xiaomi Mi MIX 3 вече има детайлно ревю на камерата в сайта DxOMark, популярен с оценките си на актуалните камерафони. Новият топмодел на китайския производител е получил общ резултат от 103 точки, което му отрежда трето място в класацията на експертите. 

Оценката за фотозаложбите на Mi MIX 3 е цели 108 точки, но за видеозапис получава само 93 точки, с което общият резултат е 103. Това поставя модела на трето място, като наравно с него са моделите HTC U12+ и Galaxy Note 9 на Samsung. 

По-нагоре са само iPhone Xs Max със 105 точки и Huawei P20 Pro със 109. 

Mi MIX 3

В теста си DxOMark посочват, че Mi MIX 3 е изключително способно устройство за смартфон фотография и при снимки е едно от най-добрите, които сайтът е тествал. 

Интересно е, че новият флагман споделя хардуера на камерата от Mi 8, но резултатите са по-добри заради допълнителни настройки по обработващите алгоритми и софтуера, обясняват от DxOMark. Подобренията са по отношение цветопредаване и стабилизация на видеото.

Apple представи новия iPhone SE с 4.7" дисплей за 479 евро

Случи се! 4 години след оригиналния iPhone SE днес Apple представи неговото второ поколение. Новият iPhone SE разполага с 4.7"…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer