Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниKFC пуска кобрандиран смартфон Huawei на китайския пазар

KFC пуска кобрандиран смартфон Huawei на китайския пазар

1664
Написана от  nixanbal 12 юли 2017
KFC пуска кобрандиран смартфон Huawei на китайския пазар

Феновете на джънкфуда тази седмица ще отпразнуват излизането на пазара на първия смартфон с логото на KFC. Става въпрос за кобрандиран модел Huawei, който ще се появи в Китай по случай 30 години от стъпването в страната на веригата с най-популярното пържено пиле в света. 

Устройството е с яркочервен корпус и на гърба си лоси логата на KFC и Huawei. 

Всъщност става въпрос за смартфон, който предлага 5" HD дисплей, чипсет Snapdragon 425, 3 GB RAM, скенер за пръстови отпечатъци и 13 МР основна камера.  

В апарата са инсталирани приложения на KFC, включително такова, през което клиентите могат да пускат музика в заведенията за бързо хранене от веригата. 

KFC + Huawei

Поводът за премиера на такъв продукт е 30-годишнината от стъпването на KFC на китайския пазар, където магазините им вече са над 4000. 

Смартфонът ще бъде пуснат в лимитиран тираж от 5000 бройки. Мислех да попитам дали някой тук би си купил подобен модел, ако се появи в България, но по-скоро би било излишно. Или цената от $161 всъщност може да се окаже добър стимул?

MWC 2018: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте с един от любимите ми материали в nixanbal.com, които традиционно излизат всяка година в навечерието на Mobile World Congress.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer