НачалоНовиниКлавиатурата от смартфоните Lumia скоро ще се появи за iPhone

Клавиатурата от смартфоните Lumia скоро ще се появи за iPhone

4635
Написана от  nixanbal 16 януари 2016
Клавиатурата от смартфоните Lumia скоро ще се появи за iPhone

Едно от всепризнатите качества на смартфоните Lumia с Windows е клавиатурата им, която е особено прецизна и удобна за писане. Добрата новина за потребителите на устройства с конкурентните платформи е, че скоро и те ще могат да я използват. 

Информацията идва от цитиран от The Verge имейл, изпратен от Microsoft до участници в тестовата им програма Windows Insider. В него потребителите на iPhone са запитани дали искат да тестват приложението Word Flow, зад което стои въпросната клавиатура, позната от смартфоните Lumia. 

Microsoft

Все още не е ясно кога можем да очакваме финалната версия на Word Flow за iOS, но щом тестовете с потребители вече текат, появата й в App Store не е далеч. 

А би било логично след това да видим приложението и в Google Play за Android. 

Припомням ви, че клавиатурата от мобилната платформа на Microsoft предлага автокоректор, предложения за близки думи, както и възможност за писане чрез провлачване на пръст през екрана по метода на Swype. Надявам се да бъде запазен и звукът от натискането на клавишите. 

Мтел става А1: Какво означава това за клиентите

На пресконференция днес в София главният изпълнителен директор на Мтел, Александър Димитров, и този на A1 Group, Алехандро Платер, обявиха…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer