Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниКлиентите на Теленор получават по-удобни възможности за разплащания през MyTelenor App

Клиентите на Теленор получават по-удобни възможности за разплащания през MyTelenor App

3873
Написана от  nixanbal 18 юни 2018
Клиентите на Теленор получават по-удобни възможности за разплащания през MyTelenor App

На среща с медии в стартиралия днес в парка Заимов открит офис Теленор представи новите възможности на приложението си MyTelenor. Сред новостите няма нищо революционно, но клиентите на телекома вече ще могат да заплащат по-удобно месечните си сметки. 

Основните промени са свързани с възможността използваната банкова карта за трансакцията да бъде запазена и за следващо плащане, което досега не беше възможно и абонатите трябваше всеки път да въвеждат данните. Така могат да бъдат запаметени до 3 карти.

Сигурността на въведените данни е гарантирана от Wirecard AG, обяви Евгения Овчарова (на снимката), директор "Дигитиално изживяване" в Теленор.

Освен това клиентите на Теленор вече могат да зададат тази операция да се извършва автоматично, като всеки месец при плащане на сметката клиентът ще получава известяващ го SMS.

От приложението MyTelenor могат да се погасяват и задължения на други абонати. 

От телекома искат да стимулират клиентите си да ползват новите функционалности и обявиха, че първите 10 000 потребители, които заплатят своята месечна сметка и запазят картата си в мобилното приложение до 31 юли 2018 г., ще получат подарък - външна батерия, сенник за автомобил, шапка, спортни бутилки или тениска.

Колкото до самия Telenor Park Office - можете да отидете там (цък) и свободно да работите на открито. Стига да не вали.

Мтел става A1 България: 5 важни въпроса около ребрандинга

На 20 септември в сайта на Telekom Austria Group, под чиято шапка е Мтел, беше публикувано прессъобщение, оповестяващо предстоящи важни…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer