НачалоНовиниКлиентите на ТВ от А1 вече могат да я използват безплатно на втори телевизор чрез приложение

Клиентите на ТВ от А1 вече могат да я използват безплатно на втори телевизор чрез приложение

2614
Написана от  nixanbal 23 ноември 2021
Клиентите на ТВ от А1 вече могат да я използват безплатно на втори телевизор чрез приложение

А1 обяви, че вече предлага възможност на клиентите си на телевизионна услуга да я използват на втори приемник безплатно. Това става чрез приложението за A1 Xplore TV, което трябва да се поддържа от модела телевизор.

Досега А1 предлагаше абонатите на телевизия да добавят до 3 допълнителни приемника към плана си, като това се заплащаше по 3.99 лв. на месец за всеки допълнителен екран.  

Новото сега е, че допълнителен приемник ще може да бъде добавен без заплащане, като за целта ще се използва приложението A1 Xplore TV. Това означава, че въпросният допълнителен телевизор трябва да е в списъка на поддържаните модели, на които приложението може да бъде инсталирано. За момента A1 Xplore TV се поддържа само от телевизори LG и Samsung след 2017 г., но от компанията потвърдиха за nixanbal.com, че през 2022 г. в плановете й е да въведат поддръжка и за Android TV. Тук можете да направите проверка дали вашият модел е в списъка днес - цък

Активирането на допълнителен приемник става в магазин на оператора, през приложението Моят А1 или в сайта на А1. 

По-горната възможност ще се предлага до края на 2021 г. От нея могат да се възползват всички абонати на телевизионна услуга, независимо от технологията, по която тя достига до тях.

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer