НачалоНовиниКолко устойчив е стъкленият корпус на HTC U Ultra? (видео)

Колко устойчив е стъкленият корпус на HTC U Ultra? (видео)

1381
Написана от  nixanbal 20 март 2017
Колко устойчив е стъкленият корпус на HTC U Ultra? (видео)

HTC U Ultra е смартфон с вълнуващ дизайн, но и някои въпросителни около устойчивостта на стъкления му корпус. Затова видеото с негово участие на популярния с краштестовете си @JerryRigEverything набира бурна скорост в YouTube, разкривайки до какви нива на надраскване издържа U Ultra и от какви материали действително е направен корпусът му. 

Във видеото е версията с Gorilla Glass 5, която @JerryRigEverything успява да надраска при степен 6 от скалата, докато сапфир кристалът би трябвало да издържи до 8 или 9 ниво. Споменава се сапфир кристал, защото HTC обяви и специална версия на модела, направена от този материал. У нас ще се продава обаче само стандартната. 

По-напред във видеото ще видите брутални кадри с надиране и напукване на стъкления гръб, но мнението под чертата е, че HTC U Ultra е създаден от изцяло качествени материали - защитено Gorilla Glass стъкло от пред и отзад, камера със сапфир кристал и изцяло метална рамка. 

Въпреки всичко, след напукването на стъкления гръб, не представлява трудност корпусът на 5.7-инчовия телефон да бъде огънат.

Извън цялата щуротия на това видео, момчето обръща внимание на една от най-обсъжданите липси у HTC U Ultra - отсъствието на 3.5 мм жак за слушалки, което прави още по-голямо впечатление заради огромния и не твърде фин корпус на смартфона. 

ВИДЕО: Кои са аксесоарите, които Huawei подарява с моделите P10, P10 Plus и P10 Lite

През лятото Huawei започна промо кампания, в която всички нови собственици на някой от моделите в серията P10 ще получат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer