Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниКомпактният хибрид Toshiba Satellite Click Mini се продава в България на цена от 599 лв.

Компактният хибрид Toshiba Satellite Click Mini се продава в България на цена от 599 лв.

5955
Написана от  nixanbal 18 май 2015
Компактният хибрид Toshiba Satellite Click Mini се продава в България на цена от 599 лв.

Представеният в началото на годината компактен хибрид Satellite Click Mini на Toshiba вече е на българския пазар. Устройството с Windows 8.1, което може да се използва като таблет и като лаптоп с включената в комплекта клавиатура, е налично на цена от 599 лв.

Toshiba Satellite Click Mini разполага с 8.9" дисплей с IPS технология и Full HD резолюция, използва Intel Atom Z3735F процесор с 4 ядра, 2 GB RAM, 32 GB вградена памет, 2 МР уебкамера и 5 МР основна камера и има стерео високоговорители с Dolby Digital Plus. 

Satellite Click Mini 5

Върху таблета има microSD слот за допълнителна памет, microHDMI и microUSB портове, както и жак за слушалки, а клавиатурата добавя още SD слот и USB 2.0 порт. Клавиатурата включва и тъчпад, макар и с твърде малки размери, за да бъде удобен при продължителна работа. 

Click Mini lifestyle

Toshiba Satellite Click Mini идва с Windows 8.1 и включва 1 година безплатен лиценз за Office 365 Personal, 1 TB място в облака от OneDrive и 60 минути за международни разговори по Skype на месец. 

Satellite Click Mini 3

Сред най-ценните качества на машината е животът на батерията - до 13 часа в режим на лаптоп (при прикрепен таблет към клавиатурата). 

Хибридът се предлага в България на цена от 599 лв. и е наличен в бяло. Тялото на таблета тежи 479 грама при 9.8 мм профил, а като лаптоп - 989 грама с 19.9 мм дебелина. 

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer