НачалоНовиниКомпактният хибрид Toshiba Satellite Click Mini се продава в България на цена от 599 лв.

Компактният хибрид Toshiba Satellite Click Mini се продава в България на цена от 599 лв.

5829
Написана от  nixanbal 18 май 2015
Компактният хибрид Toshiba Satellite Click Mini се продава в България на цена от 599 лв.

Представеният в началото на годината компактен хибрид Satellite Click Mini на Toshiba вече е на българския пазар. Устройството с Windows 8.1, което може да се използва като таблет и като лаптоп с включената в комплекта клавиатура, е налично на цена от 599 лв.

Toshiba Satellite Click Mini разполага с 8.9" дисплей с IPS технология и Full HD резолюция, използва Intel Atom Z3735F процесор с 4 ядра, 2 GB RAM, 32 GB вградена памет, 2 МР уебкамера и 5 МР основна камера и има стерео високоговорители с Dolby Digital Plus. 

Satellite Click Mini 5

Върху таблета има microSD слот за допълнителна памет, microHDMI и microUSB портове, както и жак за слушалки, а клавиатурата добавя още SD слот и USB 2.0 порт. Клавиатурата включва и тъчпад, макар и с твърде малки размери, за да бъде удобен при продължителна работа. 

Click Mini lifestyle

Toshiba Satellite Click Mini идва с Windows 8.1 и включва 1 година безплатен лиценз за Office 365 Personal, 1 TB място в облака от OneDrive и 60 минути за международни разговори по Skype на месец. 

Satellite Click Mini 3

Сред най-ценните качества на машината е животът на батерията - до 13 часа в режим на лаптоп (при прикрепен таблет към клавиатурата). 

Хибридът се предлага в България на цена от 599 лв. и е наличен в бяло. Тялото на таблета тежи 479 грама при 9.8 мм профил, а като лаптоп - 989 грама с 19.9 мм дебелина. 

Най-после и Теленор намали неустойката при предсрочно прекратяване на договор

Теленор обяви, че клиентите му вече ще могат да прекратят предсрочно договор и да не заплащат всички оставащи такси по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer