НачалоНовиниКонференцията за разработчици WWDC на Apple ще се проведе виртуално на 22 юни

Конференцията за разработчици WWDC на Apple ще се проведе виртуално на 22 юни

379
Написана от  nixanbal 05 май 2020
Конференцията за разработчици WWDC на Apple ще се проведе виртуално на 22 юни

В средата на март Apple обяви, че заради световната пандемия от коронавирус ежегодната им конференция за разработчици WWDC ще се проведе по план през юни, но в нов формат. Днес компанията анонсира, че събитието започва на 22 юни.

Припомням ви, че WWDC е едно от най-важните събития в годината за Apple, на което компанията от Купертино обичайно представя новите версии на софтуера, използван от iPhone, iPad, компютрите Mac, Apple Watch и Apple TV. 

Тазгодишното издание, 31-вото на конференцията, няма да се проведе в обичайния си формат на живо, а витуално, обявиха от Apple. Това ще бъде възможност за милиони разработчици от цял свят да получат ранен достъп до новостите в iOS, iPadOS, macOS, tvOS и watchOS, а също и да бъдат съветвани от инженерите на Apple. 

На този етап няма детайли за WWDC 2020 в приложението Apple Developer, което обичайно съдържа информация за отделните сесии на конференцията. Подробности вероятно ще бъдат обявени в близките седмици. 

Колкото до потенциалната възможност да видим и анонс на нови устройства - такава винаги съществува. Apple скоро не е обновявала компютрите iMac, а също и Apple TV. От друга страна компанията вече показа доста продукти за 2020 г., а онлайн конференция като тази не би дала възможност на хората да се докоснат до устройствата. 

Повече подробности - цък https://www.apple.com/newsroom/2020/05/apple-to-host-virtual-worldwide-developers-conference-beginning-june-22/.

Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer