Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниКрай с изпускането на спирката за слизане при навигация с Google Maps

Край с изпускането на спирката за слизане при навигация с Google Maps

1406
Написана от  nixanbal 18 декември 2017
Край с изпускането на спирката за слизане при навигация с Google Maps

Google обяви, че добавя нова важна екстра в Google Maps, която ще е особено ценна за по-разсеяните пътници в градския транспорт. В новата си версия навигационното приложение вече ще сигнализира при достигане на спирката за слизане. Полезно, особено ако често се отнасяте в Spotify плейлисти като мен. 

Разбира се, става въпрос пушнотификации, които се изпращат при навигация в градски транспорт, каквато за съжаление на този етап в София и България като цяло не се предлага. 

Ако пътувате в чужбина обаче, със сигурност знаете колко ценно приложение е Google Maps там и най-вече - възможността да ви навигира от точка до точка с градски транспорт. На MWC в Барселона например всяка година разчитам изцяло на тази екстра. 

Google Maps

Остава ни да се надяваме скоро Google да проучи и разписанието на градския транспорт в България, за да можем да се възползваме от тези възможности и тук. 

Новата екстра е достъпа в Google Maps и за iPhone, пише The Verge. 

На живо от Москва: Официална премиера на Nokia 5.1, Nokia 3.1 и Nokia 2.1

Здравейте от Москва, където току-що HMD Global представи няколко нови смартфона Nokia. Базираната във Финландия компания обяви новите издания на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer